Mån 11 Lasagne med halloumi, spenat och rostade pumpakärnor
Tis 12 Panerad kapkummelfilé med kokt potatis och kall dillsås
Ons 13 Kålpudding med sås, potatis och rårörda lingon
Tors 14 Tema Asien: Khao Phad Gai (Stekt ris med grönsaker, kyckling och ägg)
Fre 15 Röd linssoppa med nybakat bröd
Mån 18 Tema Asien: Persisk linsgryta med grillad aubergin och jasminris
Tis 19 Fiskfilé med tomat och basilikasås, kokt potatis
Ons 20 Bakad potatis med kalkon, grönsaker, crème fraiche och kryddsmör
Tors 21 Kyckling i currysås med kokt ris
Fre 22 Fisksoppa med rotfrukter, potatis, aioli och nybakat bröd
Barnens vecka:
Mån 25 Chili con carne med ris
Tis 26 Pastasallad med kalkon och Rhode Islandsås
Ons 27 Panerad fisk med potatismos och gröna ärtor
Tors 28 Apelsinkyckling med pasta
Fre 29 Broccolisoppa med nybakat bröd
Mån 1 Fiskgryta med ris
Tis 2 Kycklinglasagne
Ons 3 Laxfilé med citronsås, gröna bönor och kokt potatis
Tors 4 Bostonfalukorv med potatismos
Fre 5 Tomatsoppa med pasta och nybakad foccacia
Mån 8 Kycklingfilé med ugnsrostade potatisar och tzatziki
Tis 9 Paella med räkor, grönsaker och limesås
Ons 10 Halloumi Stroganoff med kokt ris
Tors 11 Fisk Björkeby med örtsås och kokt potatis
Fre 12 Citronsoppa med lax och rotfrukter, nybakat bröd
Smaklig måltid önskar Ulrika!